Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?

Türkiye'de izni olmayan birçok uygulama için ya da bazı ülkelerin kendilerine ait e-ticaret sitelerini Türkiye'den kullanmak için yabancı ülkelerin alan koduna sahip telefon numaralarını ihtiyaç duyulmaktadır. Yabancı ülkelere ait alan kodlu telefon numaraları satın almak için illa o ülkenin herhangi bir operatörden hat satın alma işlemi gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. Bu işlem oturduğunuz yerden bir bilgisayar ve internet yardımıyla da rahatlıkla halledebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey sanal numara satın alabileceğiniz güvenilir bir site bulmaktır. 



smsonay.tekno50.com üzerinden istediğiniz ülkenin alan kodunu ait cep telefonu numaraları satın alarak, yapmak istediğiniz işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilmektesiniz. Yabancı alan kodlu telefon numaralarına artan taleple birlikte sanal numaralarla ilgili birçok soru da gündeme gelmektedir. 


Bu sebeple biz de siz değerli okuyucularımız için yabancı ülkelerin alan koduna sahip cep telefon numaralarını nereden ve nasıl satın alacağınızı yazımıza derledik.


Yabancı Numara ile Sms Onay Nasıl Yapılır?

Cep telefonu bilgisayar ve tablet gibi birçok cihazdan kullanılabilen uygulamaların son zamanlarda artması sebebiyle birçok kullanıcı üyelik hesaplarının korunması ya da sahte hesaplar açabilmek adına istenilen SMS doğrulamasını gerçekleştirmek için sanal numaralar araştırmaktadır. Bunun yanında yalnızca belirli ülkelerde kullanılan e-ticaret sitelerine üye olmak için de yabancı ülkelerin alan koduna sahip telefon numaralarına ihtiyaç artmıştır. Bu sebeple birçok kişi sanal numara satın alabileceği güvenilir ve uygun fiyatlı siteler araştırmaya başlamışlardır. 

19/02/2022 07:42:21